Kirjautuminen ulos kioskisovelluksesta
Kirjaudu ulos kioskisovelluksesta asetusten kautta. Uloskirjautuminen tyhjentää paikalliset tiedot ja palauttaa asetukset oletusarvoihin.
Näin teet
- Avaa Asetukset.
- Vieritä kohtaan Vaarallinen vyöhyke.
- Paina Kirjaudu ulos. Vahvistusikkunassa lukee: ”Haluatko varmasti kirjautua ulos? Joudut kirjautumaan uudelleen sisään.”
- Vahvista uloskirjautuminen painamalla vahvistusikkunassa Kirjaudu ulos.
Vahvistusikkuna sulkeutuu. Onnistuneen uloskirjautumisen jälkeen näet kirjautumisnäkymän, jonka otsikko on ”Kirjaudu Solmioon”. Näkymässä ovat kentät ”Käyttäjätunnus” ja ”Salasana”.
Huomaa
- Kirjaudu ensin sisään kioskisovellukseen, jos et ole jo kirjautunut.
- Jos et halua kirjautua ulos, paina vahvistusikkunassa Peruuta. Ikkuna sulkeutuu, ja pysyt kirjautuneena.
- Uloskirjautuminen tyhjentää kirjautumistiedot, kioskin tiedot, ostoskorin ja muut paikallisesti tallennetut tiedot. Sovellus palauttaa myös asetukset oletusarvoihin.
- Kirjaudu uudelleen sisään, kun haluat jatkaa sovelluksen käyttöä.