Kumppani - kassa, maksupääte ja viivakoodinlukija

Kumppani™ on paras valinta, kun et tahdo kiinteää kassaratkaisua ja myyntisi on kevyttä sekä liikkuvaa.

Kumppani™

Luotettavan ja kotimaisen Solmio®-kassan mullistava uutuus haastaa perinteiset kassaratkaisut. Kumppani™ on kassakone ja maksupääte yhdessä käteen sopivassa laitteessa, ja se seuraa myyntiäsi juuri sinne, missä haluat sitä tehdä. Voit itse valita, käytätkö Kumppania™ maksupäätteenä vai kassana.

Kumppani™ on paras valinta, kun et tahdo kiinteää kassaratkaisua ja myyntisi on kevyttä sekä liikkuvaa. Kumppani™ on maksupäätteenä taatusti Suomen helppokäyttöisin, ja se mahdollistaa MobilePaylla maksamisen nopeasti ja vaivattomasti. Myös myyjän tippaaminen voidaan sisällyttää järjestelmään niin halutessasi.

Kumppanin™ käyttöönottoon et tarvitse suuria alkuinvestointeja tai raskaita asennuksia, vaan saat sen turvallisesti käyttöösi maltilliseen kuukausihintaan.

Solmio®-kassa on vaivaton ottaa käyttöön niin yhden kuin useammankin toimipisteen yrittäjille. Usean myyntipisteen yrittäjänä voit valita mallistostamme myyntipisteille sopivat laitteet, joita voit ohjata samasta pilvipalvelusta.

Kumppani on kehitetty erityisesti Pop-up -myymälöihin, pieniin puoteihin, lipunmyyntiin, hoitoalalle, ravintoloihin, liikennöintiin (taxi, juna, lentokone, bussi) tai mihin ikinä keksitkin.

Solmio®-kassa on täysin kotimainen ja luotettava kumppani Tampereelta. Kumppanin käyttöönottoon et tarvitse suuria alkuinvestointeja tai raskaita asennuksia.

Kumppani on sulautettu liikkuvaan myyntiin suunniteltuun kestävään Sunmi P2 Pro laiteeseen. Kumppani kulkee kevyesti mukanasi ja sen 4G-, Wifi- ja Bluetooth-yhteyksillä hoidat maksamisen sujuvasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Markkinoiden laadukkain akku takaa Kumppani pitkän käyttöajan kaikissa olosuhteissa.

Uuden ajan maksutavat

Normaalien korttimaksujen lisäksi voit vastaanottaa Mobilepay-maksuja

Avain-ominaisuudet

• tehokas akku
• kuittikirjoitin
• 4g, bt ja wifi-yhteys
• kestävä kosketusnäyttö
• integroitu viivakoodinlukija
• Rajattomasti maksutapoja ja suosittu Mobilepay sisäänrakennettuna.
• Määräaikainen 24 kk, jonka jälkeen 3 kk irtisanomisaika

Valitse
Kumppani - kassa, maksupääte ja viivakoodinlukija – Enterprise 0,49 % (yli 2M€ liikevaihdoille)
89,00 
Kumppani - kassa, maksupääte ja viivakoodinlukija – Work 0,65 %
85,00 
Kumppani - kassa, maksupääte ja viivakoodinlukija – Lite 0,99 %
75,00 

75,00 89,00