Tablet-kassa + Yoximo (3G/Wi-Fi)

Tarpeen tullen täysin langaton maksupääte

Solmio®-lisenssi, kassalaite, maksupääte, kassalipas, hallinta- ja raportointiportaali muodostavat Solmio-kassajärjestelmän.

Kaikki mitä tarvitset -paketti

Tablet-kassassa on SIM-korttipaikka ja riittoisa akku. Maksupääte on tarpeen tullen täysin langaton ja laitteessa on sisäinen kuittikirjoitin.

Maksupääte on integroitu kassajärjestelmään langallisella yhteydellä. Yoximo On 3G- ja Wifi-yhteydellä toimiva kannettava maksupääte, jota voi käyttää solmio-kassaan integroituna.

Voidaan käyttää olemassa olevaa korttimaksunvälitystä.

Solmio®-kassa on 100% suomalainen moderni kassajärjestelmä

Solmio-kassa tarjoaa ainutlaatuisen taipuisan taustajärjestelmän, jota voit selata miltä tahansa laitteeltasi. Ylläpidät taustajärjestelmän kautta myyntipisteidesi kaikkia myyntiin liittyviä asioita, kuten tuotteita, hintoja, myyntipisteitä, laitteita ja käyttäjiä. Hoidat useiden myyntipisteiden tuotteiden hintapäivitykset muutamalla klikkauksella ja saat muokattua tuotetaulujen järjestystä käden käänteessä.

Taustajärjestelmästä löydät myös varastonhallinnan, jonka avulla näet varastotilanteen ja voit tilata tarvittaessa täydennystä. Jokainen myynti vähentää varastosaldoja määritellyn formulan mukaan, joka mahdollistaa liikakulutuksen havaitsemisen ajoissa.

Seuraat reaaliaikaisesti kaikkien myyntipisteiden myyntiä mistä ja milloin vain, vaikka omalta puhelimeltasi.

Valitse
Tablet-kassa + Yoximo (3G/Wi-Fi) – 24kk
96,00 
Tablet-kassa + Yoximo (3G/Wi-Fi) – 36kk
86,50 
Tablet-kassa + Yoximo (3G/Wi-Fi) – 48kk
81,50 
Tablet-kassa + Yoximo (3G/Wi-Fi) – 60kk
78,70 

78,70 96,00 

Verified by MonsterInsights